Krásne dvojnásobné jubileum!!!

28.06.2012 20:23

 

 Dožiť sa šesťdesiatky , to nie je všedná vec . Dožiť sa šesťdesiatky v plnom zdraví to je vzácnosť. Dožiť sa šesťdesiatky v dobrej športovej  kondícii je hodné obdivu. Dožiť sa šesťdesiatky obklopený hromadou vďačných  priateľov  je našim snom . Toto všetko sa však  stalo skutočnosťou pre našich dvoch dlhoročných členov MUDr. Tibora Kontru a Ladislava Hadovského.  Toto svoje krásne životné jubileum oslávili spoločne 23.6.2012 v nádhernom  prostredí  chaty Kopaň  v Betliari. Pozvaní boli členovia nášho klubu ako aj ďalší priatelia.  Bola to dôstojná akcia hodná takejto významnej príležitosti. Všetci sme si pochutili na zabíjačkových špecialitách zaspievali pri živej hudbe a hlavne sa zabavili  pri debatách o spoločných zážitkoch s našimi oslávencami.

  Dovoľte mi priatelia ešte raz pogratulovať  k tomuto výročiu v mene klubu  FKSP a vyjadriť obdiv nad vašim športovým duchom a prístupom k životu v čom ste nám, o niečo mladším členom klubu veľkým

príkladom.  Vďaka najmä tebe milý Tibor patrí aj za dlhoročné plodné pôsobenie vo funkcii prezidenta nášho  klubu, jeho „duchovného otca“  a vôbec  za prácu v jeho vedení a organizovaní!

 Tak ešte raz Laco , Tibor všetko len to najlepšie , najmä to obligátne zdravie do ďalšej šesťdesiatky.

Foto z akcie: https://fotbalrv.webnode.sk/fotogaleria/#k-k-60-jpg